Full service Amazon marketing

  • Het uitbouwen van (internationale) campagnes
  • De vindbaarheid verbeteren
  • Full service ondersteuning

Offerte aanvragen

Verkopen op Amazon

Voor uw succes op Amazon is het cruciaal dat u de juiste marketingstrategie en productfocus kiest. Met welke producten gaat u Amazon veroveren? Heeft u nagedacht over een lanceringsplan? Wie zijn uw klanten en hoe trekt u de doelgroep naar uw producten op Amazon? Spreekt u de taal van de consument? Ook op internationaal niveau?

Het is belangrijk dat de producten optimaal vindbaar zijn op Amazon. U zult daarom continu uw aanpak moeten optimaliseren om uw zichtbaarheid en succes te vergroten. U kunt per product ten eerste uw organische vindbaarheid verbeteren, ten tweede uw conversiepercentage verhogen en ten derde adverteren op Amazon.

Vergroot uw bereik internationaal

U wilt dat uw producten goed te vinden zijn op Amazon? Binnen alle landen waarin u handelt? U kunt ervoor kiezen om altijd de goedkoopste te zijn, waardoor u doorgaans wordt getoond in de Amazon Buy Box. In dat geval gaat u vooral voor veel volume, want als ondernemer wilt u uiteraard aan uw winstmarge komen. Maar heeft u er al aan gedacht om uw vindbaarheid te optimaliseren? Door hoog te ranken op zoekwoorden die bezoekers op Amazon intoetsen in het zoekvenster verbetert u de vindbaarheid door de juiste zoekwoorden te kiezen. Hierbij kunt ervoor kiezen om zoekwoorden in de titels, attributes (bulletpoints) en productbeschrijvingen te verwerken. Tot slot is het belangrijk om de juiste productgroepen en zoekwoorden per product te kiezen. Er komt dus nogal wat kijken om verkopen via Amazon tot een succes te brengen.

Manage uw merk en de prijstelling (ProfitWiser)

Bij grote hoeveelheden producten is dat een arbeidsintensief proces. Dit proces wordt aanzienlijk eenvoudiger met een tool als ProfitWiser, die het managen en optimaliseren van uw assortiment in diverse landen soepeler, sneller en effectiever maakt. De kracht van ProfitWiser zit in een handige, snelle en effectieve optimalisatie van uw assortiment voor Amazon. Lees meer.

Full service ondersteuning door dé Amazon specialist

Met Amazon kunt u uw bereik internationaal uitbreiden. Het is wel belangrijk dat u per land grip heeft op de merkbeleving en de prijsstelling. Als u binnen uw marketingteam over onvoldoende capaciteit beschikt, dan kunt u deze taak aan een gespecialiseerde partij uitbesteden. Wij ondersteunen u met een full service dienstverlening voor het starten met verkopen via Amazon en de Amazon marketing. Wij helpen u met het opzetten en optimaliseren van advertentiecampagnes. Samen halen wij het beste uit Amazon!

Starten op Amazon

  • Optimaal inrichten van uw account
  • Vertalingen op basis van onze zoekwoorden-strategie
  • Het opstarten van campagnes

Offerte aanvragen

ProfitWiser Amazon marketing software

  • Gespecialiseerde Amazon marketing software voor Amazon
  • Realtime inzicht in de winstgevendheid per product en land
  • SEO, prijs- en contentmanagement on the fly

Offerte aanvragen

© 2019 Verkopen-op-amazon.nl