Reviews genereren op Amazon

Home / Amazon Insights / Reviews genereren op Amazon

Reviews genereren op Amazon

Door
In Amazon Insights

Reviews genereren op Amazon

Voor uw succes op Amazon is het essentieel dat u als verkoper uitstekende reviews ontvangt. Daarom is het belangrijk dat uw fulfillment optimaal is ingericht. Als u uw fulfillment en de klantenservice zijn geoptimaliseerd, dan vertaalt zich dit weer naar goede beoordelingen. De positieve reviews leiden vervolgens weer tot meer verkopen en naar een betere zichtbaarheid binnen Amazon. Om uw leads een boost te geven kunt u aanvullende tools zoals Amazon Prime en Amazon Lightling Deals inzetten.

Amazon Prime

Een prima aanvullende tool om de conversie te verhogen is Amazon Prime. Hiermee bereikt u de meest loyale Amazon-klanten die een vast bedrag per jaar betalen voor de optie Same-Day Delivery. Daarnaast profiteert u van de gratis verzending via Amazon. Overigens kunt u de tool Prime alleen inzetten als u gekozen heeft voor een FBA-contract met Amazon.

Amazon Lightning Deals

Een andere conversie-driver is de vertoning van uw producten op de Amazon Lightning Deals-pagina. Om hiervoor in aanmerking te komen, heeft u eveneens een FBA-contract nodig. Daarnaast moet u een aanvraag indienen bij Amazon. Er komt dus nogal wat kijken bij het optimaal inrichten van uw Amazon account! Wilt u profiteren van de voordelen die Amazon u biedt? Heeft u vragen over het verkrijgen van reviews? Of heeft u een ander advies nodig? Wij helpen u graag!

Recente Berichten

Laat een bericht achter

© 2019 Verkopen-op-amazon.nl