Fulfillment by Amazon

Home / Amazon Insights / Fulfillment by Amazon

Fulfillment by Amazon

Door
In Amazon Insights

Fulfillment by Amazon

Wat is Fulfillment by Amazon?

Amazon bouwde de afgelopen jaren aan één van de meest geavanceerde fulfillment netwerken van de wereld. Klanten van Amazon kunnen ook gebruik maken van deze dienst. Hierbij neemt Amazon opslag en order-picking over. Vrijwel alle hieraan verbonden kosten zijn afhankelijk van het aantal verkopen en daarom vergt het opzetten van een FBA een relatief lage investering.

Wat kost Fulfillment by Amazon?

De kosten die gepaard gaan met het uitleveren van orders door Amazon zijn afhankelijk van het type product en de eigenschappen van de producten (omvang en gewicht). Amazon rekent voor de opslag van goederen een vast bedrag per vierkante meter per maand.

Voordelen van Fulfillment by Amazon?

U kunt ervoor kiezen om het fulfillment en de klantenservice volledig uit te besteden aan Amazon. Hiermee bespaart u tijd aan logistieke processen. Denk hierbij aan het versturen van bestellingen, retouren en bijvoorbeeld de facturatie. De relatief lage investeringskosten en de toegang tot het logistieke netwerk van Amazon worden vaak als grote voordelen ervaren. Wilt u meer weten over de voordelen van verkopen op Amzon? Neem dan vandaag nog contact met een Amazon specialist van ons op. Zij helpen u graag verder.

Recente Berichten

Laat een bericht achter

© 2019 Verkopen-op-amazon.nl