Over Verkopen op Amazon

Zoekt u een gespecialiseerd bedrijf in het internationaal verkopen van uw merk(en) via Amazon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn centraal gevestigd in Nederland (Bunnik) en bedienen u met een fullservice dienstverlening die wordt uitgevoerd door internationale specialisten. Uw merk krijgt van ons de volle aandacht om via alle landen een sterke positionering op Amazon op te bouwen.

U krijgt één aanspreekpunt voor uw internationale groei op Amazon.
Wij fungeren als een onderdeel van uw e-commerce of marketingteam en ondersteunen u om de strategie door te vertalen naar het kanaal Amazon.

Wij werken nauw samen met de meest vooraanstaande crossborder bedrijven zoals Dexport en Profitwiser. Dexport is dé partij waar het gaat om het opbouwen van uw merk in Duitsland. Amazon Duitsland heeft een enorme bereik (15+ miljard euro marktaandeel). Om veel te verkopen is het echter van belang dat uw merk bekend is op de Duitse markt. Hiervoor zorgt Dexport. ProfitWiser is de meest geavanceerde marketing intelligence tool voor het verkopen via Amazon. Deze tool maakt het mogelijk om op product, merk en landniveau het maximale resultaat te behalen.

Over Dexport

Dexport is dé Duitse e-commerce- en onlinemarketingspecialist! Wij hebben jarenlange ervaring met snelgroeiende bedrijven en bekende merken op de Duitse markt. Ons team bestaat uit Duitse marketingprofessionals, webdevelopers en strategische partners. We werken uitsluitend met specialisten met passie voor hun vak. Hierdoor kunnen we u helpen om uw Duitse klantenservice, juridische zaken, vertalingen, distributie en andere zaken in één keer goed te regelen.

Kijk voor meer informatie op www.dexport.nl. Ook vindt u veel achtergrondinformatie en best practices op www.duitsemarkt.nl.

Over Profitwiser

Profitwiser heeft een krachtige marketingtool ontwikkeld die het managen en optimaliseren van uw assortiment in diverse landen eenvoudiger, sneller en effectiever maakt. Samen met onze Amazon specialisten zorgen wij ervoor dat uw producten in alle landen optimaal vindbaar zijn. Wij helpen u om het Amazon account optimaal in te richten voor de gewenste landen. Waar nodig ondersteunen wij u bij het management met een performance gericht pricing model. Wij bieden u meer slagkracht tegen een laag risico.

Kijk voor meer informatie op profitwiser.com.

© 2019 Verkopen-op-amazon.nl