Starten op Amazon

  • Optimaal inrichten van het account
  • Vertalingen op basis van een gedegen zoekwoorden-strategie
  • Het opstarten van campagnes

Offerte aanvragen

Verkopen op Amazon?

 

Amazon account aanmaken

Wilt u via Amazon verkopen? U heeft dan een account nodig op Amazon. Tijdens deze eerste stap is het belangrijk om de juiste informatie op te geven en onder meer rekening te houden met de wetgeving. Hierbij worden vaak fouten gemaakt en daarom ondersteunen wij u graag met het aanmaken van uw Amazon account. Zo bent u ervan verzekerd dat uw account goed wordt opgestart.

 

Welke landen kiezen

Amazon is leidend op het gebied van online retailing. De marktplaats Amazon is actief in Amerika, Canada, UK, Duitsland, Spanje, Italië, Japan en China. Samen met ons kunt u bepalen in welke landen u gaat verkopen op Amazon. Wellicht kiest u ervoor om in al deze landen actief te zijn.

 

Amazon, keyword analyse

Voordat u uw account verder gaat inrichten en de productpagina’s optimaliseert is het essentieel dat u een Amazon keyword analyse laat uitvoeren.

Met de analyse wordt voor u duidelijk op welke keywords uw doelgroep zoekt en leert u het zoekgedrag van uw doelgroep kennen. De relevante zoekwoorden die naar voren komen tijdens een Amazon keyword analyse verwerkt u later in de productomschrijvingen. Ook is het essentieel dat u de juiste zoekwoorden inzet bij het inrichten van uw online shop.

 

Amazon productpagina’s

Heeft u een keyword analyse laten uitvoeren? Tijdens de tweede stap worden de productpagina’s geoptimaliseerd. Een goede productpagina op Amazon zorgt voor een hoge conversie, maar hoe realiseert u conversie-verhogende productomschrijvingen?

Goede productpagina’s op Amazon zijn geoptimaliseerd met de juiste zoekwoorden en zorgen voor een hoge conversie. Verder zijn productpagina’s voorzien van bulletpoints, aansprekende productfoto’s en een professionele vertaling.

 

Productvertalingen

U kunt uw producten in verschillende talen op Amazon plaatsen. Heeft u eenmaal besloten in welke landen u wil verkopen, dan moet u er voor zorgen dat alle producten in deze talen vindbaar zijn op Amazon. Het is belangrijk om professionele vertalingen van uw productomschrijvingen, producttitels en productbullets te laten maken. Wij helpen u hier graag bij, zodat alles tot in de puntjes is geregeld om producten op Amazon te verkopen.


Feed of handmatig?

Fullservice Amazon Marketing

  • Campagnes (internationaal) uitbouwen
  • Vindbaarheid verbeteren
  • Fullservice ondersteuning

Offerte aanvragen

ProfitWiser Amazon marketing software

  • Gespecialiseerde Amazon marketing software voor Amazon
  • Realtime inzicht in de winstgevendheid per product en land
  • SEO, prijs- en contentmanagement on the fly

Offerte aanvragen

© 2019 Verkopen-op-amazon.nl